Clubavond

Onze vereniging is alweer ruim 40 jaar onlosmakelijk verbonden met de gemeente Roosendaal. Momenteel zitten wij alweer enkele jaren gehuisvest in het zwembad De Stok in Roosendaal. Het zwembad ligt tegen de autosnelwegen A17 en A58 waardoor het zeer goed te bereiken is.

Zwembad de stok heeft een subtropisch zwembad, een doelgroepenbad en een wedstrijdbad. Van het wedstrijdbad en het doelgroepenbad maken wij als vereniging gebruik. Naast de zwembaden heeft de vereniging een ruimte waar de compressor is geplaatst. Middels deze compressor worden de duikflessen van de leden gratis voorzien van een perslucht-vulling. Tegen een kleine vergoeding kan er ook nitrox (EAN32) gevuld worden. Naast de genoemde ruimten beschikt de vereniging over een multifunctionele ruimte welke iedere vrijdagavond als clubhuis wordt gebruikt. Vanuit deze ruimte is er zicht op het wedstrijdbad alwaar op vrijdag de trainingen worden gegeven.

‘‘t Honk’ is een verzamelplaats voor leden, familieleden en kennissen om hun sport te  beoefenen of gewoon om met een pint wat sterke verhalen te vertellen aan de bar.