Leuke anekdote in het jaar van 2020

Beste Stella Maris leden,
Helaas door alle corona perikelen stond ik deze ochtend, doordat alle activiteiten op last van het RIVM afgelast zijn, alleen aan de dijk voor de openingsduik van het seizoen. Ik heb na lang twijfelen toch de stoute schoenen aangetrokken en heb ik mij omgekleed en ben ik toch even gaan duiken.
Het leven was nog ver te zoeken. Het leek wel of alles nog in rust was, zeg maar een soort winterslaap.
Op een enkele mossel na bij de afdaling en wat hangcultuur bij de opstijging kreeg ik me daar toen toch iets van een dreun tegen mijn hoofd waarna ik direct door ben opgestegen.
Eenmaal boven zag een ZEER boze vrouw naar mij kijken die met een kwade blik vroeg waar ik allemaal wel niet mee bezig was? Toen ben ik maar uit bed gegaan en heb ik een heerlijk ontbijtje klaar gemaakt.
Hopelijk is dit allemaal snel voorbij en kunnen we snel weer echt gaan duiken. Groeten en een goed weekend verder.
Jullie duikcoördinator, Carlo